perjantai 14. marraskuuta 2014

Minttusuklaaglögiä

Maisteluvuorossa oli ruotsalaista Dufvenkrooks Mint & Choklad glögiä. Ihan mukavan makuista juomaa, jos tykkää suklaan ja mintun mausta - yhdistelmässä mielestäni suklaa sopivasti pehmitti minttua. Tämä glögi ei ole myöskään liian vahvaa, joten juomaa oli ihan suunmukaista kupponen nautiskella. En kuitenkaan erityisemmin ihastunut. Ja niin se on, että vielä en ole löytänyt mustikkaisen Lumoavan voittanutta! Muutamaa glögiä ehtii vielä makustella ennen joulua ja päätöstä siitä, millä juomalla meillä joulun pyhinä lämmitellään..

Alkosta sanotaan näin:
Tummanpunainen, makea, minttuarominen, suklainen, mausteinen, runsas.

 
 
LÄMMITTÄVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

20 kommenttia:

  1. Otapa testiin opaliinan jouluglögi. Prosentteja ei ole, mutta maku on ihana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut siitä niin monia kehuja, että pitää kyllä käydä ostamassa! :)

      Poista
  2. Töissä luin Hesaria ja siinä oli testattu Alkon glögejä. Voiton siellä vei ruotsalainen ekologinen glögi, mutta yhtään en muista nimeä. Pitää tarkistaa maanantaina töissä, jos lehti vielä tallessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, pitääkin koittaa kurkkia artikkeli jostain. Tuo ruotsalainen luomuglögi on varmaankin ollut Snälleröds.. pitääpä testata sekin joku päivä! :)

      Poista
  3. Nämä on kivoja sun glögimaistijaiset.....seuraavaksi siirryt hehkuviineihin.
    Itse tykkään kans mustikkaglögistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paukku, kiva jos tykkäät! :) Mustikkaglögi on jotain vastustamatonta.... :P

      Poista
  4. Olet ihana kun testaat näitä glögejä, niin ei tule itselle sitten hutiostoksia. Yllättävän hyvin meillä on maut menneet yksiin, joten luotan testituloksiisi :) Tämä täytyy testata itsekin. Kivaa viikkistä! Hei niin, käypä linkittämässä tämä postaus blogissani olevaan Viikonlopun blogirinkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kiitos mutta älä nyt ihan täysin lähde luottamaan, tulee paineita ;D Tosiaan lemppari tästä minttusuklaasta ei tullut laisinkaan, silti hauska näitä on makustella. Sitten kun katson glögiraatien arvosteluja, niin Blossa14 on niissä kärjessä ja mä en pysty sitä edes nielaisemaan :D - sitten taas raatien peränpitäjät, makeat glögit uppoaa mulle paremmin kuin hyvin ;P

      Poista
  5. Mielenkiintoisen kuuloinen makuyhdistelmä! En ole aikaisemmin kuullut suklaisesta glögistä :)

    Kiitos osallistumisesta Viikonlopun linkkkirinkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä minttusuklaan maku ei yltänyt suosikkeihin, mutta viime vuonna oli Alkon valikoimissa appelsiinisuklaaglögiä, joka oli aika herkkua :P Alkoholittomiakin suklaaglögejä olen bongannut..

      Poista
  6. Täytyy kyllä myöntää että meillä ei ole paljon glögillä nautiskeltu jouluisin, kun en pidä siitä perusmausta ollenkaan. Näinollen en ole tajunnut että on muitakin glögimakuja kuin perus, voisihan noita kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole minunkaan makuuni tuo perusglögi. Siksi varmaan olenkin intoutunut maistelemaan kaikki mahdolliset maut aina ennen joulua, että varmasti löytyy se maukkain kaikista :P Kiva kun kävit, Miina! :)

      Poista
  7. Pidän mintun ja suklaan mausta, joten tätä pitää testata :)

    VastaaPoista
  8. Mä yllätyin Blossa 14 mausta positiivisesti.:) Olin varma, että kamalaa on, mutta pakko ostaa, jotta saa pullon...vaikka lilaa väriä hieman vierastinkin.;D No, tulevalla viikolla postailen (vaihteeksi) Blossasta. Tervetuloa vierailemaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hienoa, kiva kuulla positiivistakin Blossasta :) Tykkäsin siitä enemmän kuin viime vuotisesta, mutta siltikään ei sopinut mun makuhermooni..

      Poista
  9. Olen joutunut jättämään suurimman osan glögeistä ja simoista viime aikoina juomatta, sillä olen saanut niistä allergisia oireita. Itsetehty glögi käy kyllä. Ehkä voisin upottaa kuumaan juomaan minttusuklaapalan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että itsetehty kuitenkin sopii! :) Voihan sitä testata sulattaa suklaanpalan glögiin, enpä ole tullut kokeilleeksi vaikka kaikennäköistä täällä värkkäilenkin :)

      Poista
  10. Juuri tässä maistelen ensimmäistä kertaa tätä minttu-suklaaglögiä. Ensivaikutelma ei todellakaan heruttanut makuhermoja, mutta suklaatryffeleiden kanssa maku pyöristyy. Tuskin kuitenkaan ostan toista kertaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että suklaa vähän avittaa nautiskelua :) Ei tätä meillekään toista kertaa ostettu.. Tänä jouluna meillä nautiskellaan Loimua ja kirsikkaglögiä :P

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)