perjantai 6. joulukuuta 2013

Kynttilöitä ja pukuloistoa

Itsenäisyyspäivän aloitimme sytyttämällä aamulla sankarihaudoille kymmeniä kynttilöitä. Kiitollinen olo.


Lunta alkoi sataa vähän sytyttämisen jälkeen. Kynttilämeri näyttää illan hämärtyessä, lumen keskellä varmaankin aivan upealta!

~~~~~~~~~~~~~~

Kutsua Linnan juhliin ei kuulunut (kutsu varmaan hävinnyt postissa ;) Katsomme niitä siis kotisohvalta ja pukuloistokisakatsomon herkut on viritetty valmiiksi. Meillä nautitaan tänään mm. suklaata monessa muodossa; Simon Collin Cointreausuklaata ja suklaakakkua valkosuklaapistaasikerman kera - both to die for! Ja sopii tuo ihana tahna piparillekin sipaistuna, rouskista! (Eikä kerrota kenellekkään, että saatoin lusikalla ihan sellaisenaankin vähän maistaa..)




                             Oikein Rauhallista ja Hyvää Itsenäisyyspäivää 2013 Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Oioioijoi, mistä tuollaista valkosuklaapistaasikermaa saa? Kuulostaa superherkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itseasiassa valkosuklaapistaasitahnaa, mutta sekoitin kermaa joukkoon, että tuli vähän 'kevyempi' (hah!), siis koostumus kakun kanssa nautittuna.. :) Ostin tuon taivaallisen tahnan täältä: http://www.herkkumurena.fi/ .Liike maahantuo sitä, joten en tiedä mahtaako olla saatavilla mistään muualta..

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)