sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Savukalkkunaa & sinappia

Meillä on jo useampana vuotena korvattu kinkku savukalkkunalla.
Mun ensimmäinen mielikuva kalkkunasta oli valkoinen, kuiva ja mauton liha. Ja miten väärässä olinkaan! Kun maistoin ihanaa mureaa ja maukasta savukalkkunaa, ei ole tullut enää kinkkua ikävä.. Kalkkuna saapui meille eilen ja sitä on koko perheen voimin täällä hyvällä ruokahalulla maiskuteltu :P Päätonttu teki vielä sinappia tällä ohjeella.








2 kommenttia:

  1. Sama meny meillä. Savukalkkuna on mielettömän hyvää ja sinappi meilläkin tehdään jouluisin itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vieläpä terveellisempää :P ..IHAN kun nuo muutamat syödyksi tulevat konvehtirasiat ei vesittäisi sitä terveyshyötyä :D

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)